VanDijck Elektrische fiets

VanDijck Juno Hypershift


Neem contact met ons op over deze fiets
De VanDijck Juno - een E-bike met een grote actieradius!
Een VanDijck met temperament en alles op topniveau. De accu is prachtig weggewerkt in het hoogwaardige frame. De VanDijck ‘head shock’ voorvork spreekt efficiënt aan en is licht en stijf. En door het gebruik van een steek-as is de VanDijck Juno Belt nog strakker geworden. Dat voel je wanneer je het stuur in handen neemt en je plaats neemt op het met gel gevulde zadel. Start met trappen en voel direct de energie van de krachtige sportief getunede motor. Die energie loopt feitelijk door de Invite als geheel. Of je nu kiest voor de ‘economy’ of luxe uitvoering, de VanDijck blijft een sportieve ervaring. Accu-keuzes van 522 Wh tot maar liefst 655 Wh.

Gemaakt voor dagelijks gebruik
Deze VanDijck is gemaakt voor dagelijks gebruik. Wil je dagelijks met gemak de woon-werkverkeer afstand overbruggen ga dan voor de VanDijck met belt aandrijving. De oersterke Kreuzer U5 motor - met 5 jaar motorgarantie - helpt je comfortabel van A naar B te rijden. Sterk genoeg om heuvels te pakken en comfortabel om de kruissnelheid vast te houden. Kortom een topfiets die direct ontzorgt en helemaal klaar is voor dagelijks gebruik.

Hypershift-systeem voor nog meer comfort!
Hypershift de unieke manier van ondersteuning bij een e-bike door slimme electronica en software. Door het slimme aandrijfsysteem detecteert de motor binnen een oogwenk of de weerstand op de pedalen groter wordt. Het hypershift-systeem treed dan in werking en bied je direct de nodige motorkracht om toch comfortabel en zonder enige inspanning te kunnen blijven fietsen. Het hypershift-systeem kan tot 120 Nm overbruggen terwijl de meeste fietsen niet meer dan 60 Nm kunnen leveren.

2.799,-Terug
Deel het met uw vrienden!

Informatie

Fabrikant / importeur:
VanDijck Bikes
https://www.vandijckbikes.nl/


ENRA Verzekeringen
Fietsverzekering:
Bij ENRA verzekert u deze fiets al vanaf 170,- bij een fiets met ART-goedgekeurd slot (verplicht) voor 3 jaar.*


Aangesloten bij:
Bovag TWB
Fiscfree
HelloRider Fietslease
Lease A Bike
NFP Fietsplan

Certificering:
RDW erkend

Dealer van:
ENRA Verzekeringen

Garantie:
24 maanden fabrieksgarantie


 PDF Printkaart
Om een PDF Printkaart van deze fiets te printen of te bekijken heeft u Adobe Reader® nodig. Indien deze niet op uw systeem aanwezig is, kunt u deze gratis downloaden op de website van Adobe.


Mail een vriend
Stuur een link naar deze fiets aan een vriend of kennis.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook


Onze fietsmerken

Batavus
Burgers
Huka
Huyser
Keola
Loekie
Muon
Sparta
VanDijck