Lease

De markt voor leasefietsen biedt volop kansen! Nederlanders fietsen steeds vaker en steeds meer, ook naar hun werk. Tegelijkertijd neemt ook de vraag naar abonnementen toe. Met een leasefiets ontdekken werkgevers en zelfstandigen de voordelen van een fiets van de zaak. Werknemers die tegen lage maandelijkse kosten met hun leasefiets naar het werk fietsen: dat is zekerheid zonder zorgen. Fietsen is gezonder, zorgt voor minder files en is bovendien nog aantrekkelijker geworden door de versimpelde fietsregeling die sinds 2020 van toepassing is. 

De fiets is hét antwoord op veel problemen. Of het nu gaat om verminderde bereikbaarheid, files, ziekte en verzuim of de oplopende kosten per kilometer bij een auto en openbaar vervoer… de fiets is hét vervoersmiddel voor nu en zeker voor de toekomst. Daarbij zorgen technologische ontwikkelingen voor een grotere actieradius en meer gemak, terwijl ook steeds meer werkgevers de voordelen van fietsen naar de zaak inzien.

Door de nieuwe fiscale regels is het voor veel klanten aantrekkelijker geworden om voor een vast maandbedrag met een leasefiets naar het werk te komen. Zelfs wanneer dit gecombineerd wordt met een auto van de zaak of openbaar vervoer. En de klant mag de fiets ook in zijn vrije tijd gebruiken. Concreet betekent de regeling dat de klant voor een fiets van een paar duizend euro netto nog maar een paar euro per maand betaalt. Bovendien geeft een BOVAG leasefiets zekerheid bij onderhoud, reparaties, schade en diefstal. 

7 redenen om te kiezen voor de Leasefiets

1. Operational lease: leasemaatschappij blijft eigenaar en betaalt alle bijkomende kosten

2. Looptijd van 36 maanden

3. BOVAG Omruilgarantie binnen twee weken

4. Inruilmogelijkheid

5. Vrije merkkeuze

6. Alle typen fietsen, behalve race en ATB

7. Leaseprijs is inclusief pechhulp en verzekering

Bereken nu wat een leasefiets voor u kost 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook