NIEUW: BEELINE VELO 2

De Beeline Velo 2 is een intuďtieve compacte fietscomputer die fietsers moeiteloos door fantastische routes leidt, ongeacht de weersomstandigheden. Of het nu gaat om een ontspannen rit door de stad of een avontuurlijke tocht door de bergen, de Beeline Velo 2 zorgt voor essentiële trackingfunctionaliteit en maakt navigeren gemakkelijk.


NIEUW: BEELINE VELO 2


Met wereldwijde navigatiedekking en de mogelijkheid van Beeline Smart Routing in geselecteerde regio's, stelt de Beeline Velo 2 fietsers in staat om hun favoriete routes te importeren vanuit andere planners via GPX-bestanden. Bovendien is de Beeline Velo 2 comptabitel met Strava, waardoor gebruikers toegang hebben tot routes en eenvoudig hun ritten kunnen uploaden. Dit stelt fietsers in staat om hun prestaties bij te houden en te vergelijken met andere fietsers, wat een extra dimensie aan hun fietservaring toevoegt.

Voor degenen die graag buiten de gebaande paden gaan, biedt de kompasmodus van de Beeline Velo 2 een unieke ervaring. Een pijl wijst naar de bestemming, terwijl fietsers de vrijheid hebben om hun eigen pad te kiezen om er te komen. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor avontuurlijke fietsers die graag nieuwe routes verkennen en van de gebaande paden afwijken.

Zelfs zonder GPS-signaal van de telefoon biedt de Beeline Velo 2 snelle herroutering, waardoor fietsers binnen enkele seconden weer op het goede spoor worden gebracht. Dit geeft fietsers gemoedsrust en vertrouwen tijdens hun ritten, wetende dat ze niet verdwalen, zelfs als ze van de geplande route afwijken.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Meer nieuws

Tracefy GPS tracker

Waarom heb jij een Tracefy GPS-tracker nodig?

HOE WORDT EEN FIETSBAND GEMAAKT?

De fietsband, misschien wel het belangrijkste onderdeel van je fiets,

Bypoint fiets valdetectiesysteem

Jouw redder in nood: het Bypoint valdetectiesysteem. De Bypoint stuurt een bericht naar drie contactpersonen voor nood wanneer je valt met de fiets. Dit gaat via SMS, waarin je exacte locatie staat. Zo kun je altijd rekenen op hulp, zelfs als je niet in exact weet wat je locatie is. Als je tijdens het fietsen valt, wordt dit direct gemeten door de Bypoint. Als je binnen 1 minuut de fysieke knop niet indrukt wordt een SMS verzonden naar drie vooraf ingestelde contactpersonen met je exacte locatie. Vallen de verwondingen mee? Druk dan alsnog op de knop zodat de alarmering wordt geannuleerd.

Bosch Actieradius Calculator

De Bosch Actieradius-Calculator helpt bij het berekenen van de actieradius voor een tocht met de eBike.

André's landelijke bekendheid

ALS JE DE NAAM HEBT VAN EEN BN'ER MAAR HET TOCH NIET BENT....

De juiste bandenspanning voor uw fiets

Je hebt het vast wel eens gehoord van je fietsenmaker. “ zorg dat uw banden goed op druk zijn”. Maar waarom is dit nodig? Kort gezegd: Een goede druk in de banden zorgt voor een langere levensduur van uw band en een lagere rolweerstand. Deze rolweerstand is voor E-bikes helemaal belangrijk: Een te lage bandendruk verlaagt uw actieradius enorm.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook