NIEUW: BEELINE VELO 2

De Beeline Velo 2 is een intuďtieve compacte fietscomputer die fietsers moeiteloos door fantastische routes leidt, ongeacht de weersomstandigheden. Of het nu gaat om een ontspannen rit door de stad of een avontuurlijke tocht door de bergen, de Beeline Velo 2 zorgt voor essentiële trackingfunctionaliteit en maakt navigeren gemakkelijk.


NIEUW: BEELINE VELO 2


Met wereldwijde navigatiedekking en de mogelijkheid van Beeline Smart Routing in geselecteerde regio's, stelt de Beeline Velo 2 fietsers in staat om hun favoriete routes te importeren vanuit andere planners via GPX-bestanden. Bovendien is de Beeline Velo 2 comptabitel met Strava, waardoor gebruikers toegang hebben tot routes en eenvoudig hun ritten kunnen uploaden. Dit stelt fietsers in staat om hun prestaties bij te houden en te vergelijken met andere fietsers, wat een extra dimensie aan hun fietservaring toevoegt.

Voor degenen die graag buiten de gebaande paden gaan, biedt de kompasmodus van de Beeline Velo 2 een unieke ervaring. Een pijl wijst naar de bestemming, terwijl fietsers de vrijheid hebben om hun eigen pad te kiezen om er te komen. Dit opent nieuwe mogelijkheden voor avontuurlijke fietsers die graag nieuwe routes verkennen en van de gebaande paden afwijken.

Zelfs zonder GPS-signaal van de telefoon biedt de Beeline Velo 2 snelle herroutering, waardoor fietsers binnen enkele seconden weer op het goede spoor worden gebracht. Dit geeft fietsers gemoedsrust en vertrouwen tijdens hun ritten, wetende dat ze niet verdwalen, zelfs als ze van de geplande route afwijken.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer nieuws

Tweede slot verplicht bij een fietsverzekering

Voor elektrische fietsen is het gebruik van een tweede slot verplicht om in aanmerking te komen voor een uitkering na diefstal. Dit geldt ook voor niet elektrische fietsen vanaf € 3.500 die bij ons verzekerd worden. Dit geldt niet voor racefietsen en mountainbikes. De insteekketting telt niet als tweede slot.

Bosch Actieradius Calculator

De Bosch Actieradius-Calculator helpt bij het berekenen van de actieradius voor een tocht met de eBike.

fietstips


André's landelijke bekendheid

ALS JE DE NAAM HEBT VAN EEN BN'ER MAAR HET TOCH NIET BENT....

Welke framemaat moet ik hebben?

Welke framemaat moet ik hebben?

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook