Van Dijck fietsen

Nieuwe collectie


Van Dijck fietsen


VanDijck (https://www.vandijckbikes.nl/nl), an elegant ride. Dit mooie Nederlandse merk is gevestigd in Roosendaal en heeft een complete collectie aan volwaardige e-bikes. Een mooie range van transportfietsen tot sportieve commuter modellen voor naar het werk. Bent u op zoek naar een luxe elektrische fiets, dan heeft u in VanDijck een juiste match gevonden.

 

De collectie van VanDijck bestaat voornamelijk uit elektrische fietsen met een krachtige middenmotor van Bafang. Deze motoren staan bekend om hun krachtige koppel (tot wel 80 Newtonmeter) en soepele ondersteuning. Daarnaast heeft u bij de nieuwste modellen van VanDijck de keuze uit ver toereikende accucapaciteiten tot wel 880 Wh. Combineer dit met een strak vormgegeven frame en de nieuwste technologie en u heeft een e-bike om lang van te genieten.

 

Wilt u graag eens een proefrit maken op een VanDijck e-bike? Of heeft u behoefte om de fietsen in het echt te zien? Dan bent u van harte welkom in onze showroom. Hierin geeft ons kundige personeel u graag advies en kunt u uw favoriete fiets uitproberen.


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer Nieuws

Bosch Actieradius Calculator

De Bosch Actieradius-Calculator helpt bij het berekenen van de actieradius voor een tocht met de eBike.

fietstips

.Week 25 (21 juni) Doortrappen fietstip: Linksaf slaan

De juiste bandenspanning voor uw fiets

Je hebt het vast wel eens gehoord van je fietsenmaker. “ zorg dat uw banden goed op druk zijn”. Maar waarom is dit nodig? Kort gezegd: Een goede druk in de banden zorgt voor een langere levensduur van uw band en een lagere rolweerstand. Deze rolweerstand is voor E-bikes helemaal belangrijk: Een te lage bandendruk verlaagt uw actieradius enorm.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook