Bosch Actieradius Calculator

De Bosch Actieradius-Calculator helpt bij het berekenen van de actieradius voor een tocht met de eBike.


Bosch Actieradius Calculator


Actieradius van een e-bike (Bosch systeem) berekenen.
Hoeveel km kunt u rijden met een accu. Het blijft een lastige vraag, want de actieradius van een elektrische fiets is van veel factoren afhankelijk. Met de Bosch actieradius calculator kun je nu eindelijk een goede indruk krijgen van de kilometers die je met een e-bike kunt afleggen. Bosch heeft veel gegevens van alle grote merken en combineerden deze met een grote hoeveelheid data.
https://www.bosch-ebike.com/nl/service/actieradius-calculator


TerugDeel het met uw vrienden!


Meer nieuws

NIEUW: BEELINE VELO 2

De Beeline Velo 2 is een intuďtieve compacte fietscomputer die fietsers moeiteloos door fantastische routes leidt, ongeacht de weersomstandigheden. Of het nu gaat om een ontspannen rit door de stad of een avontuurlijke tocht door de bergen, de Beeline Velo 2 zorgt voor essentiële trackingfunctionaliteit en maakt navigeren gemakkelijk.

Tweede slot verplicht bij een fietsverzekering

Voor elektrische fietsen is het gebruik van een tweede slot verplicht om in aanmerking te komen voor een uitkering na diefstal. Dit geldt ook voor niet elektrische fietsen vanaf € 3.500 die bij ons verzekerd worden. Dit geldt niet voor racefietsen en mountainbikes. De insteekketting telt niet als tweede slot.

fietstips


André's landelijke bekendheid

ALS JE DE NAAM HEBT VAN EEN BN'ER MAAR HET TOCH NIET BENT....

Welke framemaat moet ik hebben?

Welke framemaat moet ik hebben?

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook