Bosch Actieradius Calculator

De Bosch Actieradius-Calculator helpt bij het berekenen van de actieradius voor een tocht met de eBike.


Bosch Actieradius Calculator


Actieradius van een e-bike (Bosch systeem) berekenen.
Hoeveel km kunt u rijden met een accu. Het blijft een lastige vraag, want de actieradius van een elektrische fiets is van veel factoren afhankelijk. Met de Bosch actieradius calculator kun je nu eindelijk een goede indruk krijgen van de kilometers die je met een e-bike kunt afleggen. Bosch heeft veel gegevens van alle grote merken en combineerden deze met een grote hoeveelheid data.
https://www.bosch-ebike.com/nl/service/actieradius-calculator


Terug
Deel het met uw vrienden!

Meer nieuws

Tracefy GPS tracker

Waarom heb jij een Tracefy GPS-tracker nodig?

HOE WORDT EEN FIETSBAND GEMAAKT?

De fietsband, misschien wel het belangrijkste onderdeel van je fiets,

Bypoint fiets valdetectiesysteem

Jouw redder in nood: het Bypoint valdetectiesysteem. De Bypoint stuurt een bericht naar drie contactpersonen voor nood wanneer je valt met de fiets. Dit gaat via SMS, waarin je exacte locatie staat. Zo kun je altijd rekenen op hulp, zelfs als je niet in exact weet wat je locatie is. Als je tijdens het fietsen valt, wordt dit direct gemeten door de Bypoint. Als je binnen 1 minuut de fysieke knop niet indrukt wordt een SMS verzonden naar drie vooraf ingestelde contactpersonen met je exacte locatie. Vallen de verwondingen mee? Druk dan alsnog op de knop zodat de alarmering wordt geannuleerd.

NIEUW: BEELINE VELO 2

De Beeline Velo 2 is een intuďtieve compacte fietscomputer die fietsers moeiteloos door fantastische routes leidt, ongeacht de weersomstandigheden. Of het nu gaat om een ontspannen rit door de stad of een avontuurlijke tocht door de bergen, de Beeline Velo 2 zorgt voor essentiële trackingfunctionaliteit en maakt navigeren gemakkelijk.

André's landelijke bekendheid

ALS JE DE NAAM HEBT VAN EEN BN'ER MAAR HET TOCH NIET BENT....

De juiste bandenspanning voor uw fiets

Je hebt het vast wel eens gehoord van je fietsenmaker. “ zorg dat uw banden goed op druk zijn”. Maar waarom is dit nodig? Kort gezegd: Een goede druk in de banden zorgt voor een langere levensduur van uw band en een lagere rolweerstand. Deze rolweerstand is voor E-bikes helemaal belangrijk: Een te lage bandendruk verlaagt uw actieradius enorm.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook