Bypoint fiets valdetectiesysteem

Jouw redder in nood: het Bypoint valdetectiesysteem. De Bypoint stuurt een bericht naar drie contactpersonen voor nood wanneer je valt met de fiets. Dit gaat via SMS, waarin je exacte locatie staat. Zo kun je altijd rekenen op hulp, zelfs als je niet in exact weet wat je locatie is. Als je tijdens het fietsen valt, wordt dit direct gemeten door de Bypoint. Als je binnen 1 minuut de fysieke knop niet indrukt wordt een SMS verzonden naar drie vooraf ingestelde contactpersonen met je exacte locatie. Vallen de verwondingen mee? Druk dan alsnog op de knop zodat de alarmering wordt geannuleerd.


Bypoint fiets valdetectiesysteem


Bypoint fiets valdetectiesysteem

119,90 + licentie vanaf 54,99 / jaar

Het kan altijd gebeuren, een ongeval terwijl je helemaal alleen in de natuur aan het fietsen bent. Een afgelegen pad, een onbekende weg. Dan is er vaak niemand in de omgeving die voor hulp kan zorgen. Een échte oplossing is er nog niet; vaak ben je aangewezen op je mobiele telefoon.

Fietsen is fijn

Je moet dan zelf om hulp vragen, zelfs terwijl je hier misschien niet meer toe in staat bent. Dit zorgt ervoor dat een grote groep mensen de fiets laat staan uit angst. Beweging is belangrijk en fietsen is fijn! Dit zou toegankelijk en veilig moeten blijven voor iedereen.

Een veilig en vertrouwd gevoel

Precies daarom hebben wij een apparaat bedacht dat voor een veilig gevoel zorgt. Het Bypoint systeem merkt dat er iemand met de fiets valt en stuurt daarna een signaal. Het systeem werkt geheel telefoon-onafhankelijk, is gebruiksvriendelijk en geeft de gebruiker een gerust en veilig gevoel onderweg.

 


Terug
Deel het met uw vrienden!

Meer nieuws

Tracefy GPS tracker

Waarom heb jij een Tracefy GPS-tracker nodig?

HOE WORDT EEN FIETSBAND GEMAAKT?

De fietsband, misschien wel het belangrijkste onderdeel van je fiets,

NIEUW: BEELINE VELO 2

De Beeline Velo 2 is een intuďtieve compacte fietscomputer die fietsers moeiteloos door fantastische routes leidt, ongeacht de weersomstandigheden. Of het nu gaat om een ontspannen rit door de stad of een avontuurlijke tocht door de bergen, de Beeline Velo 2 zorgt voor essentiële trackingfunctionaliteit en maakt navigeren gemakkelijk.

Bosch Actieradius Calculator

De Bosch Actieradius-Calculator helpt bij het berekenen van de actieradius voor een tocht met de eBike.

André's landelijke bekendheid

ALS JE DE NAAM HEBT VAN EEN BN'ER MAAR HET TOCH NIET BENT....

De juiste bandenspanning voor uw fiets

Je hebt het vast wel eens gehoord van je fietsenmaker. “ zorg dat uw banden goed op druk zijn”. Maar waarom is dit nodig? Kort gezegd: Een goede druk in de banden zorgt voor een langere levensduur van uw band en een lagere rolweerstand. Deze rolweerstand is voor E-bikes helemaal belangrijk: Een te lage bandendruk verlaagt uw actieradius enorm.

Contactgegevens

Routebeschrijving


Facebook